!ZUMBA ONLINE V PŘÍMÉM PŘENOSU ODKUDKOLIV!

22.03.2018 16:02

Milé ženy! 

 
Jelikož mě už dlouho žádáte o dvě lekce zumby týdně a navíc teď odpadlo pondělí a jelikož není vyhovujících prostorů, napadlo mě, že bychom mohly využít dnešních technologií a internetových vymožeností.
 
Nabízím 1x týdně zumbu online v přímém přenosu a to každé pondělí od 18:55 do 20:05 hod. Nemusíte nikam jezdit, jen si to doma zařídit tak, aby to byl skutečně čas jen pro vás a vy si tak vytvořily určitou sebedisciplínu i doma (sama vím, jak je to někdy náročné :) Zumba by probíhala stejně jako v tělocvičně - cca 9 tanečních písniček, 2 písničky posilovací, 2 písničky omlazovací a 1 relaxační. Výhodou by bylo, že kromě živého vysílání, budou z lekcí záznamy, tedy, když by se vám to zrovna v pondělí nehodilo, můžete si lekci zacvičit kdykoliv jindy dle vašich časových možností. První ochutnávková zkrácená lekce (cca 30 min) by byla zdarma, abyste si to vyzkoušely a pak se mohly rozhodnout. 
 
Sama se podobného cvičení online účastním a musím říct, že energie cvičitelky je cítit na dálku, proto se nebojte, že byste o ni nepřišly :) 
 
Než pošlu praktické informace (cena, připojení), zjišťuji, která z vás byste měla o toto zájem. Pokud ano, prosím, odepište mi na tento email do pátku.
 
Děkuji.