!ZUMBA PARTY PRO DOBROU VĚC - ZMĚNA TERMÍNU!

11.09.2019 13:57
Hezký odpoledne! Děkuji všem zájemcům o účast na nedělní zumba party s tombolou pro rodinu v tíživé životní situaci. Bohužel však většina z vás nemůže, omlouváte se, že byste chtěly, ale termín se vám nehodí. Chápu to. Sama jsem víkendový termín těžko hledala a vymezila jsem si ho na úkor rodiny, která bude jinde. Nicméně, protože by nás tam bylo jen 6, nedělní zumba party se RUŠÍ! A místo toho vyhlašuji NOVÝ TERMÍN:
 
ZUMBA PARTY S TOMBOLOU PRO RODINU V TÍSNI PROBĚHNE V PONDĚLÍ 16.9. OD 18:30 DO 20:30 hod. 18:30-19 TOMBOLA, 19-20:30 ZUMBA (tombola dříve, abychom nevychladly :), CENA: 220 Kč MÍSTO: Pokud bude hezké počasí, sejdeme se na fotbalovém hřišti v Radonicích (umělá tráva). V případě deště se sejdeme v Obecním domě.
Svou účast prosím hlaste do 14.9., abych stačila připravit věci do tomboly. Pokud nestíháte první půl hodinovou tombolu, i tak se hlaste, tombolu vám schovám. 
 
Děkuji všem za pochopení a věřím, že se nám akce vydaří a splní svůj účel. Rodina je opravdu vděčná za cokoliv a nemá to snadné. Účet mají v exekuci, vše předávám v hotovosti. Kdo by se chtěl s rodinou sejít osobně, předám kontakt. Určitě jakékoliv setkání uvítá!