!ZUMBA PRO KRÁLOVNY!

17.02.2022 10:09
Ahoj holky, milé ženy, kočky moje!
 
Tento týden cvičíme jako obvykle v úterý a ve čtvrtek v 18:45. Nevím jestli jste viděli Sueprstar, ale já se tam zamilovala do jednoho klučiny haha, ne spíš do písničky, kterou zpíval. Snad se bude líbit i vám! Ed Sheeran - Bad Habits [Official Video] - YouTube A spousty dalších pecek! Plus budeme zase losovat.
 
Tak jako každá z nás, i já se učím být tady a teď tou nejlepší verzí sebe samé, protože ono to ani jinak nejde. Každý dělá jen to, co nejlépe v daný moment dovede.
Každá z nás má jinak postavené hodnoty, priority, potřeby, vidí kvalitu a hloubku v něčem jiném a jinde. A tak se stává, že ve vztazích (partnerských, pracovních, přátelských atd.) narážíme na různá nedorozumění, která vedou k pocitům křivdy, které vyvolávají smutek nebo vztek.
Toto se dělo a bude dít, ale pokud se naučíme žít svůj život tak, abychom ho milovali, bylo nám dobře se sebou a ve svém životě a v sobě se ukotvovat tak, aby nám to dávalo smysl a naše osobní nároky, pak nám zranění, která zažíváme nebudou vyvracet kořeny. Budou nás bolet na srdci a budou nám téct slzy, ale pevné pilíře našeho žití a bytí zůstanou nedotčené.
K tomuto všemu se vás snažím vést a inspirovat, proto sdílím a otvírám na lekcích (nebo emailem pro své odběratele) různá osobní témata, jsem v tom s vámi.
Budeme se na zumbě:
⭐rozzařovat tak, abychom rozkvétaly
⭐přijímat se se vším, co k nám patří - jas i stín
⭐přijímat celou paletu svých emocí a vyjádření
⭐tančit svůj život
⭐hladit svůj vnitřní prostor
⭐léčit se skrze "napojení"
⭐chovat se k sobě laskavě a láskyplně
⭐ladit se na svou ženskost
⭐vnímat svou jemnost, ale i sílu
⭐být více v kontaktu se sebou
⭐tvořit jako královna svého života
⭐být sama sebou, nehrát hry a role
⭐šířit skrze radost z pohybu to nejlepší ze sebe
⭐učit se být hrdé na to, že jsme ženami
⭐spojovat se s bezpodmínečným vyjádřením sebe samých
⭐tančit bez cíle, jen tak pro sebe, pro momentální radost