!BUĎ SVÁ! NENÍ ČAS NA JINÉ VĚCI!

17.08.2017 15:23

Milé ženy!

 
Zítra cvičíme ještě vevnitř. Na další týden bych už ráda naplánovala venkovní cvičení. Pokud klapne logistika i počasí, pošlu vám email s bližšími informacemi :) 
 
Baví mě vám na zumbě připomínat (no ano samozřejmě je to připomínka zároveň i pro mě) to, co je v životě důležité a jak fungují přírodní zákony, které přesahují ty pozemské. Někdy to prostě potřebujeme slyšet od někoho dalšího. A i já mám své inspirace, které mě navrací k tomu, co je a není důležité, co je jednoduché a přitom tak hluboké, co je samozřejmě a přitom tak zásadní. 
 
Zde s vámi sdílím pár z nich: "Někdy je na druhé straně tráva zelenější, protože je umělá." R. Gere: "Nikdo z nás odtud nevyvázne živý, tak přestaň být na sebe příliš přísný. Vychutnávej si skvělá jídla a pití. Procházej se na slunci. Zaplavej si v moři. Řekni pravdu, kterou nosíš ve svém srdci a schováváš ji jako nějaký poklad. Buď praštěný. Buď milý. Buď vtipný. Buď svůj. Není čas na jiné věci." "Když dokážeš vyprávět svůj příběh a nerozpláče tě, víš, že jsi vyléčen."Když zažiješ v životě bouři, nikdy nebudeš jako dřív, o tom bouře je." 
 
A na závěr trochu humoru z našeho běžného ženského života :)
 
Vložený obrázek 1