!JSEM FÚRIE..LASKAVÁ!

17.08.2017 15:17
Dobrý den a ahoj! Docela mě potěšilo, že na nedávno avizovaný seminář se mi hlásí i ženy, které ke mě na hodiny nechodí, tudíž mohou mít objektivnější názor a i když jim chybí mé každotýdenní nadšení, tak je to zaujalo a semináře se zúčastní. Vy, které ještě váháte, přeposílám email ještě jednou níže a prosím, hlaste se mi do konce února. Potřebuji vědět přesný počet, abych věděla jaký prostor zvolit - sál nebo klubovna - velký rozdíl v ceně nájmu. Díky za pochopení!
 
Objednávám JUST! A víte z čeho je nadšená jedna moje kamarádka? Její věčně studené nohy (nebo i jen pocitově studené) jsou najednou krásně prokrvené, teplé, je jí příjemně, nemá potřebu nosit teplé ponožky atp. Zkrátka ji pomohl jalovcový krém a pořídila si i jalovcovou koupel. Nejen že krásně voní, ale prokrví a prohřeje a má i další užití pro ostatní členy rodiny. Doporučuji! No a já zase mohla použít eucasol nejen na osvěžení vzduchu na lepší dýchání, ale když jsme jeli na delší cestu autem a holkám občas bývá divně, tak tentokrát jim bylo celou cestu skvěle a stačilo jedno stříknutí! Doporučuji! Poslední nedávné pozitivní zjištění je i v používání Osartenu u mé mladší dcery, která si poslední dobou stěžovala na bolest achilovky a nohy z růstu. Osarten je na kosti, šlachy, vazy, klouby. Ťuk ťuk po týdnu to zabralo! Pokud chcete něco z Justu, pište mi prosím do konce února. Díky!
 
Poslední sdílení se týká informace, že jsem fúrie a koho zajímá více, tak si poslechněte webinář "laskavá fúrie" na který jsem byla v neděli pozvaná a musím říct, že jsem se tam docela vyřádila. A mluvím tam i o vás milé cvičenky :) Třeba některé informace budou dobré i pro vás ženy, protože je primárně určen právě nám ženám. Zde: https://www.jinovysvet.cz/jinac-online/webinare-z-jinace/webinar-19-2-2017/
 
Jo a pokud máte přátele v Jihlavě, tak 1.3. tam hrajeme Budu všude kolem tebe... pozvěte je! Díky!