!JSEM I NEJSEM STEJNÁ, JSEM I NEJSEM JINÁ! ANO, TO JSEM JÁ!

14.04.2019 18:05
Milí přátelé!
 
Dnes bych vás chtěla po delší době pozvat na 2 aktivity, kterým se dobrovolně nedobrovolně věnuji již 12tým rokem. Pokud můj příběh neznáte, tak o něm píši zde, kde sdílím i velmi intimní fotky a pocity: https://mojecestyksobe.blogspot.com/2014/10/jsem-i-nejsem-jina-jsem-i-nejsem-stejna.html
Zjistila jsem totiž, že sdílení pomáhá nejen mě (forma terapie), ale i ostatním maminkám, které mají podobný příběh. 
Moje účast ve spolku Dlouhá cesta mě po 11ti letech dobrovolnictví (laický poradce terapeut, koordinátor Prázdné kolébky) dovedla k projektu Vědomý zármutek, financovaný EU a právě na jednu akci, kterou pořádáme, bych vás ráda pozvala - prosím, najděte v příloze pozvánku na film "Láska, která nikdy neumírá", který bude jistě obohacením pro nás všechny.
Mezi další mé aktivity patří i hraní představení "Budu všude kolem tebe" v divadle Kampa, režírované Ivetou Duškovou. Toto představení hrajeme již 4. rokem a kromě Kampy i hostujeme po celé ČR. Nyní se naše představení na Kampě pomalu chýlí ke konci a čekají nás již jen 3 představení - 5.2., 21.3. a derniéra 13.4. - vždy od 19:30. Kdo zatím shlédl, byl obohacen, alespoň tak to vnímáme z dosavadních zpětných vazeb. Budu ráda, když mě a mé kolegyně přijdete podpořit. P.S. A nebojte nebudeme jen brečet a smutnit, ale i se smát a dokonce i zumbit a na závěr uvidíte video z mého 8. měsíce těhotenství, jak si to na divadelním soustředění krásně se synem užíváme :)
 
Děkuji vám za vyslechnutí a důvěru.
 
A jinak se na mé milé cvičenky budu těšit v pondělí v 19 jako obvykle v radonickém Obecním domě.