!CO MI PŘÍRODA NAŠEPTÁVÁ?!

01.09.2019 21:05
Moje milé cvičenky!
 
Samota u lesa mne natolik vtáhla, že ani dnes zumba nebude. Příští týden už ale ano - ještě pošlu email. Budu se na vás moc těšit.
 
A co mi příroda našeptává? Vlastně nic nového, spíš jen připomíná...Tak např...
 
Všechno, co právě prožíváš, je správně. Každá emoce, pocit, ukazuje, kde se právě nacházíš. Neboj se procítit vše, co nazýváme "nekomfortní" emocí - zlobu, bolest, vinu, slabost, bezmoc, strach, vše, čím nechceš být a co je ti nepříjemné. Proč? To jsou tvé části, které jsi dlouho odmítala, za které jsi byla možná někdy souzena a bez kterých nejsi TY, všechny tvé části patří k tvé celistvosti, tak jako den by nebyl bez rána a noci, mince bez panny a orla, poznání bez radosti a smutku, vše jde spolu v ruku v ruce. Ty jsi Vše a tam vše patří. Až přijmeš všechno, co odmítáš, přijde naplnění, vnitřní síla, klid... Pocit prázdnoty se zaplní přijetím. Jsi tím kým jsi, jsi svou zkušeností, svou vlastní cestou poznání. A proto jsi dokonalá v každém okamžiku svého života taková, jaká jsi. A to stejné můžeš umožnit i ostatním, pokud to umožníš nejprve sobě.
 
A pokud byste chtěly trochu víc slov podpory nebo motivace, koukněte na můj "starý" blog https://mojecestyksobe.blogspot.com/ nebo na některá má videa na youtube.
 
A na závěr opět z cyklu "smějeme se s Luckou" dva malé vtípky :)