!MOJE ZMĚNY Z LISTOPADU A NYNÍ - FOTKY!

17.08.2017 15:19
Milé ženy!
 
V průměru cvičím jednou za 3 dny 15 min. a jedná se o naprosto nenáročné techniky. A nyní vám vyjmenuji k jakému fyziologickému posunu u mě došlo na základě analýzy od Xany dle fotek z listopadu a z nyní. Ráda bych vám je ukázala, ale na fotkách jsem v plavkách zepředu a zezadu a obličej z blízka a jsem srábotka a nebudu je posílat na všechny mé emaily, ale pouze těm z vás, které to zajímá, proto si o ně prosím napište :) . Některé změny jsou v milimetrech, ale za to trvale udržitelné a i přesto dělají divy jak zdravotně, tak vizuálně.
A nyní slovně, co vše se dá vylepšit nenáročnými, avšak účinnými a hlavně univerzálními cviky/technikami na mém případě (a to píši jen o fyziologických, ty duševní si nechám na jindy :)
V oblasti pánevní se vytváří otvor pro "ideální nohy". Stále mi však rotuje horní část těla - mírně dávám levé rameno dopředu (dostala jsem doporučení na jaké cviky/techniky se mám zaměřit). Obličej má čím dál více holčičí nádech :) Prodloužení krku, uvolnění trapéz, vyrovnání klíčových kostí, harmonizuje se do symetrie ovál obličeje. Přeformátovalo se a centruje břicho. Narovnávají se a protahují stehna. Zmenšilo se napětí v kolenou, trochu se zmenšila rotace pravého dovnitř, ale nezmizela ještě úplně. Je to velmi těžký pohybový stereotyp - navazuje na něho léta trénované svaly. Polepšila se, ale nezmizela deformace pánve, pravý hýžďový sval je stále trochu dolů z důvodu rotace kolena dovnitř, ale už se krásně začíná zvedat. Vylepšila se poloha lopatek. Zúžil se pas. Vyčistila se lymfa, z toho důvodu úbytek hmotnosti. Obličej se evidentně mění ve směru harmonizace, mizí napětí, narovnávají se obočí, oči vystupují a mění se do hezkého tvaru, mizí napětí v oblasti nosu. Uvolňuje se čelist a zvětšují rty. 
 
Kdo ještě váháte, hlaste se mi - sejdeme se již tuto neděli - viz níže a níže. Volte sebe na první místo! Volte čas jen pro sebe! Ušetří vám to čas, energii, zdraví i peníze do budoucna.
 
Lucka