!NOVÉ PÍSNIČKY, KTERÉ NÁS ČEKAJÍ JIŽ OD 28.9.! POZOR ZDARMA AKCE!

09.09.2015 16:43

Milé cvičenky, 

i když je 28.9. státní svátek, vraťme se z prodloužených pobytů dříve a pojďme se sejít již toto pondělí! Už se na vás chystám a moc těším!! První týdny dáme pár novinek a abyste věděly na co se kromě starých známých pecek těšit, posílám playlist nových písniček, které budu postupně zařazovat (nebo je dáme všechny najednou?). První hodina se mnou začíná tedy již 28.9. a to opět v Obecním domě v Radonicích od 19:00!! A pozor akce! Kdo přivede s sebou nováčka - ženu či muže :), tak máte obě dvě (oba dva) tuto lekci ZDARMA!!! Akce se vztahuje na první dvě hodiny 28.9. a 5.10.!! Popřemýšlejte koho by z vašich známých mohla zumba zajímat a těším se na nové i staré známé tváře!! 
 
Tak a teď už se podívejte na nové písničky, které nás v říjnu čekají! U mě vedou dvě romantické bachaty na závěr :) Budeme je zařazovat postupně a prokládat písničkami, které již znáte!
 
1. https://www.youtube.com/watch?v=dKfrx-IL5TY
 
V další části hodiny nás čeká klasické posilování problematických partií, což je důležitou kompenzační částí k té části taneční. Hlavně břicho, mezilopatkové a prsní svaly :) 
 
No a na úplný závěr nás čeká krátká relaxace pro duševní očistu, tak jak to ode mne znáte!