!... setkání se sebou

03.04.2020 14:53
Ženo! Matko! Proč nevěříš si a pochybuješ? Vždyť jsi dítě porodila, svou sílu tenkrát použila a ve svou schopnost uvěřila. Zkus si na to vzpomenout, když si nemůžeš rozpomenout...jaké to je být ve své síle a plnosti..pak život ti půjde naproti a bude plný hojnosti... tohle jsem napsala kdysi dávno jako podporu sama sobě a dnes to na mne vyskočilo, má to být asi dnes připomenuto...
 
Je důležité hledat a připomínat si své zdroje, jak situace v životě, kde se cítíme ve své síle, tak věci, lidi, prostředí, které nám dělají dobře.. jsou důležitými pomocníky při setkání se svými stíny.. Dnes si na závěr hodiny položíme jednu jednoduchou otázku, která nás nádherně propojí se zdrojem naší síly. A setkání s vlastními stíny...na to máme zumba víkendy a na jeden z nich vás chci v rychlosti (dříve jsem fakt nestihla a omáček okolo víkendů jsem už naposílala v minulosti tolik, že kdo chce, pojede, kdo byl, ví, s kým rezonuje, ten důvěřuje) pozvat.
 
Odkaz na víkend (zatím bez detailního programu - ten z minula posílám pro představu v příloze) zde: https://www.capro.cz/zajezdy/podzimni-zumba-vikend.html (polopenze, wellness, šmoulí vesnička, hezká příroda/výlety, jinak víkend bude opět nejen zumbový, ale i seberozvojový). 
Tentokrát se prosím hlaste přímo mě - jméno, příjmení, adresu, datum narození a protože nám tam drží rezervaci do 15.10., potřebuji, abyste se mi hlásily do této doby. Věřím, že vás bude 15, aby se víkend mohl uskutečnit. 
 
Minulé víkendy (posledních pár let nestíhám aktualizovat :) najdete zde: https://www.primazumba.cz/pohodove-vikendy/  a ještě sem níže kopíruji email, který jsem posílala po skončení posledního víkendu :) 
 
Dnes na zumbě novinka https://www.youtube.com/watch?v=ontU9cOg354 a na závěr si při protažení dáme něco od Karla Gotta (budu se snažit vybrat něco, u čeho nebudeme brečet, ale jen láskyplně vzpomínat)
 
Slovy se nedá vyjádřit, jak skvělý byl opět zumba víkend s ženami, které podnikly nejodvážnější cestu života, která je dlouhá 40 cm a vede k našemu srdci. Cesta k sobě někdy vede přes různé křižovatky a zákoutí, ale když se tam dostaneme, objevíme poklad, který ovlivňuje vše, co se odehrává uvnitř i kolem nás. 
Nedá mi to a musím sem dát alespoň 1 reakci z mnoha, které mi přišly včera večer. "Už jsem absolvovala několik víkendů. Mám srovnání a to, co děláš na víkendech ty, to jsem fakt nezažila. Dáváš nám vlastně návod na život a mě i moji dceru to moc obohatilo a těšíme se, až to zahrneme do praxe. Atmosféra byla nabíjející a už se těšíme na další. Kdy bude? :) "
A protože si střípek z atmosféry můžete zažívat každé pondělí  na lekci v Radonicích. Těším se na vás dnes v 19 v Obecním domě :)
Níže přikládám alespoň jednu fotku, na které si tvoříme nástěnku vizí a přání, protože na co zaměřujeme svou pozornost, to hnojíme a to roste. Další fotky má u sebe moje mamka, dodám později :)