!TENTO TÝDEN JAKO VŽDY, BUDEME ZAS KRÁLOVNY!

17.02.2022 10:17
Ahoj všem! Tento týden zase v úterý a ve čtvrtek v 18:45. Pozvěte kámošky a sousedky a přijďte si dobít baterky. Těším se na nové i staré známé tváře! 

Koho ještě nemám ve FB skupině a bavilo by ho např. toto - viz. níže malá ochutnávka, tak šup tam tudy: (1) Sama sebou nejen v rytmech Zumby | Facebook
 
Ve čtvrtek jsme se při závěrečné relaxaci vizualizačně propojovaly s archetypem Královny, která má uspokojenou a plnou vnitřní nádobu - zná svou hodnotu, má k sobě úctu, je si vědoma sebe samé a naučila se mít ráda. Nepovyšuje se, ale ani neponižuje, čerpá ze svého středu. Když vidí, že jiné královna spadla koruna, pomáhá jí ji znovu narovnat. Tahle královna nás provázela celou hodinou a v závěru jsme se jí mohly zeptat na jakoukoliv otázku, radu, nasměrování ATP. A já mám dnes pro vás takový zábavný úkol. Která z archetypů královen s vámi nejvíce ladí? Pod její fotku napište komentář. Já vám pak napíšu jaká ta vaše vlastně je a v čem vám může v životě pomáhat.
 
nebo
 
Z mých lekci víte, že jsme přešli z Buvola do Vodního Tygra. Znamená to, že z těžkopádné valcujici energie jdeme do hravější, bystřejší, ale i lenivejsi a zároveň jasnější. Tygr rád odpočívá a nechce se zbytečně unavovat skákáním na deset antilop, raději šetří síly na jeden jasný skok, aby dal mohl užívat odpočinku. Více prozrazovat nebudu, řekneme si zase osobně, nicméně pojďme do komentářů napsat jake vlastnosti si vybavíte, když si predstavite tygra. Zkuste se na něj naladit a dáme společně dohromady jak tento rok bude asi tak vypadat a co po nás bude chtít. Pojďme na to.
plus fotky